Trailer van Supernatural seizoen 14: een probleempje in de hel

Veronica Superguide logo
Trailer van Supernatural seizoen 14: een probleempje in de hel

Trailer van Supernatural seizoen 14: een probleempje in de hel

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Dit artikel kan spoilers bevatten.

De Amerikaanse tv-zender CW heeft een trailer van het veertiende seizoen van Supernatural online gezet. Sam en Castiel zijn hard bezig om te Dean te redden, wiens lichaam aan het einde van vorig seizoen overgenomen is door aartsengel Michael en nu vermist is.

Sam moet niet alleen zijn uiterste best doen om zijn broer terug te krijgen, hij moet ook Jack beschermen die zijn krachten is kwijtgeraakt. O én die groep 'hunters' die uit een alternatief universum zijn overgestapt naar onze wereld zijn ook niet zo'n fijn aspect van het dagelijks leven van Sam. 

Supernatural

Supernatural gaat alweer het veertiende seizoen in. Het volgt broers Sam (Jared Padalecki) en Dean (Jensen Ackles) Winchester. Ze zijn constant bezig met het verslaan van supernatuurlijke gevaren. Naast de demoon die hun moeder vermoord heeft, houdt dat ook in dat ze zich moeten verzetten tegen vampieren, geesten, gedaanteverwisselaars en gevallen goden. Tot nu toe overleven ze het gevaar best prima, maar elke overwinning vergt meer en meer van de broers.

Supernatural seizoen 14 verschijnt in Amerika op 11 oktober op CW.

Lees verder