Trailer van Netflix-serie Lost in Space schept hoge verwachtingen

Veronica Superguide logo
Trailer van Netflix-serie Lost in Space schept hoge verwachtingen

Trailer van Netflix-serie Lost in Space schept hoge verwachtingen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Netflix heeft een bijna drie minuten-durende trailer voor de serie Lost in Space online gegooid. En we moeten zeggen: dat ziet er niet slecht uit.

Fly me to the moon?

Dertig jaar in de toekomst is de aarde officieel te vol en is het tijd om te verkassen naar andere planeten. De familie Robinson mag als één van de eersten de grote oversteek maken. En dus wordt alles in koffers gepropt om aan de reis te beginnen. Klaarblijkelijk hebben tomtom's geen verbinding in de ruimte, want na een verkeerde afslag komt de familie terecht in een buitenaardse hellhole en moeten ze zien te overleven. De vraag is: kan de familie de behulpzame Robot vertrouwen of niet?

Top of flop?

De originele serie Lost in Space was van 1965 tot 1968 op de Amerikaanse zender CBS te zien en groeide uit tot een echte cultklassieker. Door de schijnbare reboot-koorts waren we niet zeker of we wel op een reboot van Lost in Space zaten te wachten. Toch belooft deze trailer veel goeds. Het lijkt erop dat de serie een niveautje omlaag gaat in het cheesy-gehalte en dat er flink wat actie voorbijkomt. Nog steeds leuk voor de hele familie, maar niet te lief dus! Maar goed, het blijft nog maar afwachten of Netflix dat kan waarmaken. Een eerdere film-reboot uit 1998 was namelijk een regelrechte flop. 

Lost in Space verschijnt 13 april op Netflix. 

Lees verder