Trailer: bizarre actie in The Umbrella Academy seizoen 2

Trailer: bizarre actie in The Umbrella Academy seizoen 2

De superheldenactie van The Umbrella Academy gaan in seizoen 2 verder in de ‘swinging sixties’! Als ze het einde van de wereld weten te voorkomen, tenminste… Check de eerste trailer van de Netflix-superheldenreeks!

De superhelden van The Umbrella Academy voorkwamen in het eerste seizoen het einde van de wereld. Althans, ze veróórzaakten de apocalyps, maar wisten nét op tijd in een tijdmachine te duiken, waardoor ze de ramp nog kunnen voorkomen. Of ze daar in het tweede seizoen aan toekomen? We denken van niet, want door hun tijdreis lijkt de wereld in 1963 wéér te vergaan!

Na de moord op John F. Kennedy vallen de Russen de Verenigde Staten binnen en wordt de Koude Oorlog ineens wel héél warm! De hele aardbol wordt verwoest door atoombommen. The Umbrella Academy moet dít einde van de wereld voorkomen, om het einde van de wereld in 2019 te voorkomen! Simpel, toch?

De tijdreispolitie van The Commission is van plan om de apocalyps gewoon door te laten gaan en heeft een paar nieuwe, hoogblonde, moordenaars op de superhelden afgestuurd. We zien in de trailer ook nog een man die een vissenkom heeft in plaats van een hoofd, maar dáár durven we geen uitspraken over te doen.

The Umbrella Academy seizoen 2

De serie vertrekt dus naar de jaren 60, en de leden van het team zijn elkaar aanvankelijk kwijt. Luther (Tom Hopper) gebruikt zijn superkrachten bij illegale bokswedstrijden. Klaus (Robert Sheehan), die de geesten van dode mensen kan zien, begon in de tussentijd een hippiesekte, en zo is de serie meteen al weer zo knotsgek als in het eerste seizoen. Ellen Page (Vanya), David Castañeda (Diego Hargreeves) en Aidan Gallagher (Number Five) keren natuurlijk ook terug.

We zien Cameron Britton ook, als een hoogbejaarde versie van de tijdreizende huurmoordenaar Hazel, maar sinds hij verliefd werd op de donutverkoopster Agnes lijkt hij The Umbrella Academy weer goed gezind.

Het tweede seizoen van The Umbrella Academy is vanaf 31 juli te zien op Netflix.