The Other Lamb Michiel Huisman horrorfilm

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Other Lamb Michiel Huisman horrorfilm

Trailer! Michiel Huisman als sekteleider in horrorfilm The Other Lamb

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Spannend! Hieronder check je de eerste trailer voor The Other Lamb. De hoofdrol in deze nieuwe horrorfilm is weggelegd voor niemand minder dan onze Michiel Huisman. Hij speelt een kwaadaardige sekteleider; de enige man in een sekte vol vrouwen...

Michiel Huisman als sekteleider in horrorfilm 

Michiel Huisman is lekker bezig! Wij bekroonden hem bijvoorbeeld al tot een van de beste Nederlandse acteurs ooit. En daarnaast wist hij de hoofdrol te scoren in een aantal nieuwe projecten, waaronder dus deze nieuwe horrorfilm. The Other Lamb gaat over een sekte die volledig uit vrouwen bestaat… Behalve dan de leider, dat is namelijk Shepherd, oftewel Michiel Huisman. Deze Shepherd heeft de vrouwen in zijn sekte geheel onder controle, afgesloten van de buitenwereld, diep weggestopt in een bos.

Eerste trailer voor horrorfilm The Other Lamb

Maak kennis met Selah. De jonge vrouw leeft al sinds haar geboorte in de sekte. Op een goede dag begint ze echter te beseffen dat er iets niet pluis is. Shepherd wordt namelijk steeds gevaarlijker, ook begint Selah nachtmerries en visioenen te krijgen. En dat lijkt het begin van het einde te worden… Check onderstaande trailer voor The Other Lamb maar!

The Other Lamb is vanaf 3 april in de Amerikaanse bioscoop te zien. Helaas weten we nog niet of we de horrorfilm ook in de Nederlandse filmzalen kunnen checken. Daarom wijzen we jullie ten slotte nog even op dit toplijstje met de beste horrorfilms op Netflix. Heb je in ieder geval wat spannends te kijken!

Lees verder