Ralph Fiennes in the Kings Man

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ralph Fiennes in the Kings Man

Trailer Kingsman-prequel The King’s Man belooft explosief actiespektakel

|
|

Laatste update:

Komende winter verschijnt The King’s Man in de bios. En zo te zien hebben fans van de Kingsman-films weer genoeg om naar uit te kijken!

Stoere neefjes

Vijf jaar geleden maakten we in Kingsman: The Secret Service kennis met een organisatie van Britse geheim agenten. Deze stoere neefjes van James Bond, aangevoerd door Colin Firth en Taron Egerton, kregen in 2017 een vervolg in het iets minder geslaagde Kingsman: The Golden Circle. Binnenkort komt het derde deel uit, dat de geschiedenis van deze geheime dienst belicht. Dit weekend verscheen een nieuwe trailer voor deze prequel!

Complot

In The King’s Man komen de Britten aan begin van de vorige eeuw op het spoor van een internationale samenzwering van tirannen en criminelen. Als dit duistere gezelschap zijn zin krijgt, zullen miljoenen slachtoffers vallen. Aan de Graaf van Oxford (gespeeld door Ralph ‘Voldemort’ Fiennes) de taak om dit complot te stoppen. Zijn avonturen zullen leiden tot de oprichting van de eerste Britse geheime dienst. Matthew Vaughn, die ook tekende voor de eerste Kingsman-films, zal opnieuw in de regiestoel plaatsnemen!

The King’s Man draait vanaf 13 februari volgend jaar in de bioscopen.

Lees verder