Horrorfilm The Dare uit 2019

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Horrorfilm The Dare uit 2019

Horrortrailer The Dare heeft een grimmige Saw-vibe

|
|

Laatste update:

Volgende maand verschijnt The Dare in de bioscopen. En dit lijkt een prima tussendoortje tot de nieuwe Saw-film in de bios verschijnt!

Sadistisch

In mei werd bekend dat er een nieuw deel van Saw in de maak is. Na een reeks niet al te denderende sequels leek de rek er wel uit, maar het feit dat dit vervolg wordt geschreven door niemand minder dan comedyheld Chris Rock maakt toch weer nieuwsgierig. Naar verluidt zal de nieuwe Saw-film in het voorjaar van 2020 in première gaan. Gelukkig kunnen we voor die tijd naar The Dare, een horrorfilm die meer dan een beetje doet denken aan de reeks rond de sadistische seriemoordenaar Jigsaw…

Kelder

In The Dare ontwaakt de brave huisvader Jay Jackson na een brute woningoverval in een smerige kelder. Hij ontdekt al snel dat hij niet de enige is die daar wordt vastgehouden. De gevangenen worden tegen elkaar opgezet door een krankzinnige killer die zijn handen zelf niet vuil wil maken. Daarom bedenkt hij gruwelijke puzzels die het verschil maken tussen leven en dood. Het concept mag dan niet erg origineel klinken, deze thriller ging wel aan de haal met de publieksprijs op het Amerikaanse horrfestival Popcorn Frights!

The Dare draait vanaf 19 december in de Nederlandse bioscopen.

Lees verder