High School Musical: The Musical: The Series cast

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
High School Musical: The Musical: The Series cast

Trailer voor High School Musical: The Musical: The Series seizoen 2

|
|

Laatste update:

We hebben de eerste trailer voor het tweede seizoen van *haalt adem* High School Musical: The Musical: The Series voor je. De muzikale serie, die geïnspireerd is op de High School Musical-films keert op 14 mei terug op Disney+.

De serie over de musical over de films

De eerste trailer voor High School Musical: The Musical: The Series seizoen 2 is eindelijk hier. En dat ‘eindelijk’ is niet eens overdreven: het eerste seizoen stamt alweer uit november 2019. Maar goed, High School Musical: The Musical: The Series, dus. Zoals de naam al doet vermoeden, is de serie gebaseerd op de musical die weer gebaseerd was op de High School Musical-films. Enorm meta allemaal, dus. En dat wordt in seizoen twee nog erger…

Seizoen 2 van High School Musical-serie

In seizoen twee gaan de East High-theaterkinderen ervanuit dat hun volgende musical gebaseerd zal zijn op High School Musical 2. In plaats daarvan moeten de leerlingen echter aan de slag met Beauty and the Beast! Daarnaast zien we hoe Nini (Olivia Rodrigo) en Ricky (Joshua Bassett), die aan het einde van het eerste seizoen verkering kregen, proberen om hun relatie in stand te houden. We hebben echter genoeg high school-films gezien om te weten dat zo’n long distance-relatie best lastig kan zijn.

High School Musical: The Musical: The Series seizoen twee is vanaf 14 mei te zien op Disney+. Zin in meer young adult-content? Dit zijn de negen beste YA-series en dit de zeven beste YA-films ooit gemaakt.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder