Elise Schaap en Maarten Heijmans in romcom Wat is dan liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Elise Schaap en Maarten Heijmans in romcom Wat is dan liefde

Amoureuze advocaten in trailer romcom Wat is dan liefde

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het aantal romcoms van Nederlandse bodem is niet meer op tig handen te tellen. Binnenkort kan daar ook Wat is dan liefde aan worden toegevoegd!

Seks en geld

In Wat is dan liefde krijgt echtscheidingsadvocaat Cato krijgt de kans van haar leven wanneer ze gevraagd wordt om partner te worden bij een succesvol advocatenkantoor. Haar taak is om af te rekenen met de macho bedrijfscultuur die alleen maar lijkt te draaien om seks en geld. Haar directe collega Gijs vertegenwoordigt alles wat Cato verafschuwt. Maar naarmate de advocaten meer tijd met elkaar doorbrengen, blijken de twee meer met elkaar gemeen te hebben dan ze hadden gedacht!

Bekvechten

Afgaande op de trailer, belooft Wat is dan liefde een romcom te worden volgens de beproefde formule: twee tegenpolen kunnen elkaar niet uitstaan, maar tussen het bekvechten door slaat de vonk toch over tussen de rivalen. Weinig verrassingen dus, maar dat zal de fans niet deren. Gelukkig is de film wel gezegend met een leuke cast, met Elise Schaap (Undercover) en Maarten Heijmans (Klem) als stralent middelpunt. Ook de regisseur belooft veel goeds: Aniëlle Webster tekende eerder voor de waanzinnig succesvolle romcom Huisvrouwen bestaan niet!Wat is dan liefde draait vanaf 17 oktober in de bioscoop.

Lees verder