Trailer: Jodie Whittaker in het elfde seizoen Doctor Who

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Trailer: Jodie Whittaker in het elfde seizoen Doctor Who

Trailer: Jodie Whittaker in het elfde seizoen Doctor Who

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Peter Capaldi gaf het Doctor Who-stokje eind 2017 door aan Broadcurch-actrice Jodie Whittaker. Nu is er de eerste trailer van de nieuwe Time Lord!

Jodie Whittaker is de dertiende Doctor, en de vijfde sinds Doctor Who in 2005 een reboot kreeg. Het is al niet makkelijk om Christopher Eccleston, David Tennant, Matt Smith en Peter Capaldi op te volgen; Whittaker kreeg daarna ook nog veel kritiek omdat ze de eerste vrouwelijke Time Lord speelt.

Team Doctor

The Doctor zou The Doctor niet zijn als ze geen partners meeneemt aan boord van de TARDIS. Hoewel er over het verhaal nog niets bekend is, weten we dat Bradley Walsh (Law & Order UK), Mandip Gill (Hollyoaks) en Tosin Cole (EastEnders: E20) de Doctor gezelschap houden. Ze werden geïntroduceerd in deze korte teaser!

Whittaker lijkt de Doctor een frisse, beetje naïeve vibe te geven in het elfde seizoen. Na de soms wel érg knorrige Peter Capaldi kan dat voor wat leuke afwisseling zorgen. Het is begrijpelijk dat een onsterfelijke alien op een gegeven moment alles wel gezien heeft, maar Whittaker geeft de Doctor weer wat kinderlijke verwondering.

Het elfde seizoen Doctor Who is vanaf oktober te volgen bij BBC One. In totaal loopt de populaire scifi-serie (met een paar tussenpozen) al sinds 1963! Wist je trouwens dat het wisselen van hoofdrolspelers begon als een kunstgreep van jewelste?

Lees verder