Invincible op Amazon Prime

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Invincible op Amazon Prime

Eerste trailer Invincible belooft snoeiharde superheldenserie

|
|

Laatste update:

Volgende maand gaat Invincible van start op Amazon Prime. En afgaande op de eerste trailer kijkt deze superheldenserie niet op een litertje rode inkt meer of minder!

Invincible is gebaseerd op de gelijknamige stripserie die van 2003 tot 2018 liep. Hierin volgen we de avonturen van de zeventienjarige Mark Grayson. Hij lijkt op het eerste gezicht een normale tiener, maar niets is minder waar: zijn vader Omni-Man is namelijk de krachtigste superheld ter wereld. Al snel blijkt dat de appel niet ver van de boom valt. Maar natuurlijk is het leven van een superheld niet zonder gevaar…

The Boys 2.0?

Na het zien van de ultragewelddadige trailer zal het je niet verbazen dat Robert Kirkman de geestelijk vader is van Invincible. Deze stripschrijver tekende namelijk ook voor de nog altijd ijzersterke zombiekraker The Walking Dead. En Amazon Prime lijkt niet van plan om de visie van Kirkman op te schonen. Geen wonder, de Amerikaanse streamingdienst scoorde eerder een megahit met de al even gewelddadige superheldensatire The Boys!

Bankplakkers: dé podcast over films en series!meer

Oscarwinnaar

Amazon Prime heeft dan ook het nodige talent aangetrokken om Invincible een succes te maken. Zo zijn de hoofdrollen voor Steven Yeun (The Walking Dead), Sandra Oh (Killing Eve) en Oscarwinnaar J.K. Simmons (Whiplash). Daarnaast zijn ook Mark Hamill (Star Wars), Zazie Beetz (Deadpool 2) en Mahershala Ali (True Detective) te horen in deze gloednieuwe superheldenserie.

Invincible is vanaf 26 maart te zien bij Amazon Prime.

Lees verder