Claire Danes in Homeland Seizoen 8

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Claire Danes in Homeland Seizoen 8

Intense trailer Homeland: Seizoen 8 belooft explosieve finale

|
|

Laatste update:

Binnenkort gaat het nieuwe seizoen van Homeland in première. En afgaande op deze trailer hebben de fans van deze hitserie een hoop om naar uit te kijken!

Taliban

Carrie (Claire Danes) is nog maar amper hersteld van haar hachelijke avontuur in Rusland, of ze wordt door Saul (Mandy Patinkin) alweer ingezet voor de volgende levensgevaarlijke klus. De nieuwe Amerikaanse president (Beau Bridges) wil namelijk voorgoed een einde maken aan de slepende oorlog in Afghanistan. Aan Carrie en Saul de taak om de vredesonderhandelingen met de Taliban in goede banen te leiden. Maar een leger van huurlingen, terroristen en spionnen zal er alles aan doen om te voorkomen dat het tweetal slaagt in hun missie!

‘Adembenemend’

Het achtste seizoen van Homeland zal ook meteen het laatste zijn. De productie van deze laatste reeks ging echter niet bepaald voorspoedig. Zo werd de première al een paar keer uitgesteld. Maar volgens Gary Levine, hoofd entertainment bij de Amerikaanse zender Showtime, is Seizoen 8 het wachten meer dan waard: “Ik heb de eerste scripts gelezen en ik kan je vertellen dat Homeland een adembenemende, verrassende en ontroerende ontknoping in petto heeft.”

Homeland: Seizoen 8 zal op 9 februari van start gaan in Amerika. Vanaf 16 februari zal het laatste hoofdstuk ook te zien zijn bij NPO 3.

Lees verder