Trailer Hellraiser: Judgment is voer voor nachtmerries

Veronica Superguide logo
Trailer Hellraiser: Judgment is voer voor nachtmerries

Trailer Hellraiser: Judgment is voer voor nachtmerries

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

We hopen dat je niet net gegeten hebt, want de gloednieuwe eerste trailer van Hellraiser: Judgment zou er wel eens voor kunnen zorgen dat je maag een kwartslag draait. Bekijk 'm hierboven.

Deel 10

Regisseur Gary J. Tunnicliffe blaast voor dit tiende deel van de iconische Hellreaiser-serie, na een pauze van maar liefst zeven jaar, nieuw leven in de door Clive Barker gecreëerde Pinhead. Het eerste deel kwam al in 1987 uit en werd ondanks de low-budget productie een behoorlijke hit, wat door de vele sequels nog maar eens onderstreept wordt.

Vonnis

In Hellraiser: Judgment zijn detectives Sean and David en Christine op zoek naar een seriemoordenaar. Tijdens hun zoektocht raken ze steeds dieper verwoven in een spiraal van horror. Zo staat hen de vonnissen van de Auditor, de Assessor en de Jury te wachten... En dan hebben we het nog niet eens over Pinhead gehad.

Nee, een Oscar-waardig werkje hoef je niet te verwachten. De film skipt dan ook de bioscopen en verschijnt op 13 februari direct op Blu-ray, DVD en On Demand. Maar ach: af en toe een beetje ongecensureerde ranzige horror voor wat smerig vermaak moet kunnen toch?! 

Lees verder