Psychopaat met heksenmasker in trailer Haunt

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Psychopaat met heksenmasker in trailer Haunt

Horrortrailer Haunt belooft een bloederige Halloween

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Aan de vooravond van Halloween verschijnt Haunt in de bioscopen. En afgaande op de eerste trailer hebben horrorfans weer iets om naar uit te kijken!

Kermisattractie

In Haunt bezoekt een aantal vrienden een spookhuis. Aanvankelijk zijn ze niet heel erg onder de indruk van de attractie, maar het uitstapje krijgt al snel een grimmige wending. Het spookhuis is namelijk het domein van een aantal bloeddorstige psychopaten. De bezoekers zullen dan ook alles op alles moeten zetten om niet zelf te eindigen als kermisattractie!

A Quiet Place

Eerlijk is eerlijk, de plot van Haunt lijkt meer dan een beetje op Hell Fest, de horrorfilm die vorig jaar in de bios verscheen. Toch hebben we enorm veel zin in Haunt. Niet alleen ziet de trailer er te gek uit, de film is ook nog eens geschreven én geregisseerd door Scott Beck en Bryan Woods. Dit duo tekende eerder voor het scenario van A Quiet Place, wat ons betreft de beste horrorfilm van 2018. Voeg hierbij het feit dat de film is geproduceerd door horrorregisseur Eli Roth (Hostel) en dan zijn we best bereid om een kaartje te kopen voor deze akelige attractie!

Haunt draait vanaf 24 oktober in de bioscopen.

Lees verder