Gretel and Hansel horrorfilm 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gretel and Hansel horrorfilm 2020

Trailer Gretel & Hansel belooft huiveringwekkend horrorsprookje

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het sprookje van Hans en Grietje klinkt niet echt als voer voor een solide horrorfilm. Maar deze gruwelijke trailer bewijst dat dit Grimm-ige verhaal nog steeds goed is voor nachtmerries!

Verstoten

Zoals de naam al weggeeft, is Gretel & Hansel een verfilming van het overbekende sprookje van de gebroeders Grimm. Nadat ze zijn verstoten door hun moeder, vlucht Gretel met haar broertje Hans het bos in op zoek naar eten. Daar worden ze opgevangen door een oude dame, die de kinderen voedt tot ze geen pap meer kunnen zeggen. Maar als het duo de werkelijke bedoelingen ontdekt van hun gastvrouw, kan het al te laat zijn…

IJzingwekkend

Je moet heel wat in huis hebben om de verwende horrorfans op de kast te jagen met een sprookjesverfilming, maar Gretel & Hansel flikt het. De trailer belooft een ijzingwekkende horrorfilm, die de griezeligste aspecten van de sprookjesklassieker op waanzinnige wijze in beeld brengt. En het kan natuurlijk ook geen kwaad dat Gretel wordt gespeeld door Sophia Lillis uit de horrorkraker It! Al met al een horrortitel die niet zou misstaan in ons overzicht van horrorfilms waar we in 2020 het meest naar uitkijken!

Gretel & Hansel draait vanaf 31 januari in de bioscopen!

Lees verder