Trailer Game of Thrones: de eindstrijd begint

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Trailer Game of Thrones: de eindstrijd begint

Trailer Game of Thrones: de eindstrijd begint

|
|

Laatste update:

Na de teasers en de officiële poster is dan eindelijk de officiële trailer van het nieuwe seizoen van Game of Thrones uitgebracht.

Game of Thrones: waar waren we ook alweer?

Aan het eind van het vorige seizoen van Game of Thrones zagen we dat Daenerys en haar immense leger eindelijk aan de overtocht richting Westeros begonnen. Daenerys zou natuurlijk direct naar King's Landing kunnen doorstoten, maar het is waarschijnlijker dat ze daarvoor nog een of meerdere tussenstops maakt. Cersei is na de dood van haar kinderen koningin geworden en The Night King is met zijn White Walkers naar het zuiden aan het trekken, dus vroeger dan later barst de Grote Oorlog toch echt los.

Op 16 juli gaat seizoen 7 van Game of Thrones van start in de VS. Ziggo heeft de rechten voor Nederland bemachtigd en er daarmee voor gezorgd dat wij de aflevering 24 uur na de uitzending in Amerika kunnen zien.

"Holy balls"

Seizoen 7 telt maar zeven afleveringen en het achtste en laatste seizoen zelfs maar zes. Met nog maar dertien afleveringen te gaan mogen ze dus wel haast maken, willen alle verhaallijnen nog tot een net einde gebreid worden. Volgens Maisie Williams (Arya Stark) komt dat zeker goed: zij stookte het voorpretvuurtje vorige zomer al even flink op met de onderstaande tweets.

Lees verder