Trailer en premièredatum voor Big Little Lies Seizoen 2

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Trailer en premièredatum voor Big Little Lies Seizoen 2

Trailer en premièredatum voor Big Little Lies Seizoen 2

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In januari lieten we je al weten dat het tweede seizoen van de met Golden Globes en Emmy Awards overladen HBO-serie Big Little Lies halverwege dit jaar zou verschijnen. Ook wisten we al dat Meryl Streep hierin een grote rol zou gaan spelen als de schoonmoeder van Nicole Kidman’s personage Celeste. Nu hebben we ook een eerste trailer waarin we de drievoudige Oscarwinnares in actie zien.

Nieuwsgierige moeder gaat op onderzoek uit

[Daar komen die SPOILERS] Na de dood van Celeste’s hufterige man Perry Wright ( Alexander Skarsgård) aan het eind van het eerste seizoen krijgen de kersverse weduwe en haar vriendinnen van de Monterey Five (Reese Witherspoon, Zoe Kravitz, Shailene Woodley en Laura Dern) nu te maken met Perry’s moeder. Zij gaat na de dood van haar zoon op onderzoek uit, want ma Wright gelooft niets van het verhaaltje dat zoonlief toevallig een fatale val had gemaakt. 

“Een tweede seizoen is nergens voor nodig”

Aanvankelijk was het de bedoeling dat Big Little Lies bij een miniserie van zeven afleveringen zou blijven. Regisseur Jean-Marc Vallée zei in april 2017 nog dat er no way een vervolg zou komen: “Een tweede seizoen is nergens voor nodig. Het was altijd de bedoeling dat het bij één seizoen zou blijven, en het eindigt op een manier waarop het publiek zelf kan bepalen hoe het afloopt. Als we een tweede seizoen doen, dan verbreken we dat mooie en bederven we dat juist”. Maar toen werd de mini-serie een gigantisch succes, en kon een tweede seizoen haast niet uitblijven. Dat werd dan ook eind 2017 al aangekondigd.

Premièredatum 10 juni

De eerste aflevering zal op 9 juni in Amerika te zien zijn. Dat betekent normaal dat we die dan een dag later bij HBO op Ziggo kunnen kijken: 10 juni dus!

Lees verder