Jungle Cruise

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jungle Cruise

Trailer! Dwayne Johnson en een dosis actie in Disney's Jungle Cruise

|
|

Laatste update:

Disney slingert zojuist de nieuwste trailer voor Jungle Cruise de wereld in. De kersverse beelden beloven veel spannende scènes met enge schurken zoals we die van Disney gewend zijn!

Nieuwe Disney-film: Jungle Cruise

Dwayne Johnson, de grootverdiener van de film, is rivierbootkapitein Frank en begeleidt wetenschapper Lily (gespeeld door A Quiet Place-actrice Emily Blunt) en haar broer McGregor (Jack Whitehall) tijdens hun missie in de jungle. De twee zijn op zoek naar de Tree of Life en de helende krachten die deze beruchte boom zou bezitten. Ondertussen heeft een Duitse expeditie dezelfde missie…

De jungle zit vol gevaren

In de nieuwe trailer krijgen we meer te zien van de tegenwerkende krachten tijdens hun boottochtje door de jungle: een Duitse onderzeeër valt hen aan, ze vechten met een zombie-achtige piraat en komen oog in oog te staan met gevaarlijke roofdieren. De film lijkt op een kruising tussen Indiana Jones, Pirates of the Caribbean en Dwayne Johnsons Jumanji. Een ultieme combinatie!

Iets langer wachten

Eigenlijk zou Jungle Cruise eind 2019 al te zien zijn, maar de Disney-film werd uitgesteld. De makers hadden extra tijd nodig voor de postproductie. Jungle Cruise draait vanaf 24 juli in de bioscoop!

Lees verder