Netflix onthult trailer Designated Survivor: Seizoen 3

Veronica Superguide logo
Netflix onthult trailer Designated Survivor: Seizoen 3

Netflix onthult trailer Designated Survivor: Seizoen 3

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Volgende maand verschijnt het derde seizoen van Designated Survivor. En afgaande op de eerste trailer, krijgt president Kirkman het zwaarder dan ooit!

Aftellen

Het had weinig gescheeld of Designated Survivor was vorig jaar roemloos ten onder gegaan. De Amerikaanse zender ABC zette namelijk al na twee seizoenen een punt achter dit politieke drama. De reden: teruglopende kijkcijfers. Maar Netflix blies Designated Survivor gelukkig nieuw leven in. En zo kan het aftellen naar het derde seizoen, via een flinke omweg, toch nog beginnen. Om alvast in de stemming te komen, werd dit weekend de eerste trailer onthuld.

Aanval

Het lijkt erop dat president Kirkman, gespeeld door Kiefer Sutherland, de zwaarste periode in zijn presidentschap tegemoet gaat. De verkiezingscampagne lijkt al in een vroeg stadium mislukt en de nieuwe vicepresident lijkt uit op Kirkmans ondergang. Tot overmaat van ramp wordt Amerika te worden getroffen door een terroristische aanval met biologische wapens. Om al deze problemen het hoofd te bieden, moet de altijd integere Kirkman snel leren om van zich af te bijten. Maar tegen welke prijs?

Het derde seizoen van Designated Survivor is vanaf 7 juni te zien op Netflix!

Lees verder