Netflix onthult trailer zombieserie Black Summer

Veronica Superguide logo
Netflix onthult trailer zombieserie Black Summer

Netflix onthult trailer zombieserie Black Summer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Volgende maand verschijnt de horrorserie Black Summer op Netflix. Wordt dit het antwoord van de streaming-gigant op The Walking Dead?

Overlevenden

In Black Summer breekt in Amerika de pleuris uit na de uitbraak van een mysterieus zombievirus. In de chaos van een legerevacuatie raakt Rose haar dochtertje kwijt. Om haar te vinden, sluit Rose zich aan bij een groepje overlevenden. Maar tijdens hun zoektocht komen zij er al snel achter dat de overgebleven mensen misschien nog wel gevaarlijker zijn dan de zombies waarvoor ze op de vlucht zijn!

Catastrofe

Black Summer is een spin-off van Z Nation, de horrorserie die vorig jaar na vijf seizoenen werd stopgezet door televisiezender SyFy. Maar waar Z Nation zich drie jaar na de uitbraak van het zombievirus afspeelde, speelt Black Summer zich drie maanden af na die catastrofe. De makers hebben wel al beloofd dat Black Summer een stuk grimmiger wordt dan zijn voorganger.

Sharknado

De vergelijking met The Walking Dead ligt voor de hand, maar het is nog even afwachten of Black Summer ook dat niveau haalt. Deze achtdelige serie is namelijk geproduceerd door The Asylum. Deze studio tekende eerder voor de Sharknado-films. We wachten dus nog even met het koud zetten van de champagne…

Black Summer is vanaf 11 april te zien op Netflix. De eerste drie seizoenen van Z Nation staan nu al op de streaming-dienst!

Lees verder