Trailer Beauty and the Beast breekt alle records

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Trailer Beauty and the Beast breekt alle records

Trailer Beauty and the Beast breekt alle records

|
|

Laatste update:

De trailer van Disney's remake van Beauty and the Beast heeft in de eerste 24 uur meer kijkers getrokken dan welk filmvoorproefje dan ook.

Fifty Shades Darker

De clip werd bijna 128 miljoen keer bekeken. De beelden van de film met Emma Watson in de hoofdrol van Belle, stootte hiermee recordhouder Fifty Shades Darker van de troon, de opvolger van Fifty Shades Of Grey. Die trailer werd in het eerste etmaal 114 miljoen keer bekeken. De trailer van Star Wars: The Force Awakens trok in de eerste 24 uur 112 miljoen kijkers.

Iconische scènes

In de clip zien we hoe Belle het kasteel van het beest betreedt om haar vader te redden, en ontmoet ze de onwelwillende gastheer. Daarbij is de muziek van het iconische nummer Beauty and the Beast van Alan Menken te horen.

Teaser

Eerder al verbrak de film het record van meestbekeken 'teaser trailer', een nog kortere clip met de eerste beelden van de film. Die werd in mei bijna 92 miljoen keer afgespeeld, meer dan vier miljoen keer vaker dan toenmalig recordhouder Star Wars: The Force Awakens.

Beauty and the Beast

De live-action versie van Disney-klassieker Beauty and the Beast met Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Ewan McGregor, Ian McKellen en Emma Thompson draait vanaf 29 maart 2017 in de bioscoop.

Lees verder