the witcher netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
the witcher netflix

LOL! Zo zou The Witcher eruitzien als jaren '90-serie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Hebben jullie ook zo genoten van The Witcher? Onze verwachtingen waren hooggespannen, maar gelukkig maakte de Netflix-serie de belofte zeker waar... Misschien had het echter nog beter gekund! Wij zijn ieder geval wel te spreken over deze nineties versie van The Witcher.

The Witcher: de best beoordeelde Netflix Original

The Witcher verscheen vorige maand op Netflix en werd al snel de meest populaire series op de streamingdienst. Aangezien de serie gebaseerd is op korte verhalen en romans van Andrzej Sapkowski is er gelukkig nog veel meer te vertellen over de belevenissen van Geralt of Rivia! Het was daarom weinig verrassend dat de serie (in ieder geval) werd verlengd met een tweede seizoen. Helaas is het nog niet bekend wanneer deze te zien zal zijn... Gelukkig is er genoeg om over na te praten.

Toss A Coin To Your Witcher in de jaren '90

Zoals je waarschijnlijk wel gemerkt hebt, heeft The Witcher helaas geen traditionele ‘opening credits’. YouTuber Jason Alan Dewey besloot zodoende zelf opening credits te maken. Daarvoor gebruikte hij de theme song Toss A Coin To Your Witcher, die hij overgoot met een heerlijk jaren '90-sausje. Hoe dat klinkt hoor je hieronder!

Lees verder