Chantal Janzen

Veronica Superguide logo
Chantal Janzen

Topless Chantal Janzen krijgt douze points van Jan Smit

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Chantal Janzen mocht een paar maanden geleden nog de 'douze points'-punten aanhoren op het Songfestival en nu krijgt ze zélf de perfecte score van haar co-host Jan Smit, die reageert op een topless foto van Chantal.

Chantal zorgde laatst nog voor verwarrende hilariteit door te stellen dat ze Jans.... paling mist. Nu laat Jan weer van zich horen bij Chantal, die veel reacties krijgt op de coverfoto van haar nieuwe magazine &C. Dat staat deze maand in het teken van seks en de RTL-presentatrice blijft dus lekker in het zwoele thema door topless te poseren. 

'Douze points'

Jan geeft haar in de comments 'douze points', maar hij is zeker niet de enige die onder de indruk is. "SLAY!!!", aldus Jan Versteegh. Ook Art Rooijakkers en Tina de Bruin zijn impressed.

Chantal heeft soms 'te weinig seks'

De presentatrice gaat in dit nummer met de billen bloot - pun intended - ook al praat ze liever niet over seks. "Ja, ik ben dus zo iemand. Iemand die het een privéonderwerp vindt en het niet ultrarelaxed vindt om erover te praten." En vooruit, als ze er dan tóch iets over moet zeggen: "Ik denk dat ik soms te weinig seks heb. Dat komt door mijzelf. Onszelf. Door ons als ouders zijnde." Meer over 'Chantal tussen de lakens' lees je uiteraard in het blad zelf.

Chantal goes Deutschland

Laatst kwam Chantal ook al met bijzonder nieuws. Ze scoorde een grote job bij onze oosterburen. De presentatrice is door RTL Deutschland gevraagd om dit najaar plaats te nemen in de jury van Das Supertalent, de Duitse versie van Holland's Got Talent. En uiteraard zei ze volmondig jawohl.

Lees verder