Tooske en Bibi bloednerveus voor finale It Takes 2

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tooske en Bibi bloednerveus voor finale It Takes 2

Tooske en Bibi bloednerveus voor finale It Takes 2

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Zondag strijden Tooske Ragas en Bibi Breijman om de winst in de zangwedstrijd It Takes 2. Ondertussen worden de dames met de dag zenuwachtiger!

Doodeng

“De zenuwen zijn natuurlijk nog meer dan bij voorgaande shows”, vertelde Bibi vandaag in RTL Boulevard. “Nu hangt het er echt wel een beetje vanaf wat je doet.” Ook Tooske vindt het steeds spannender worden. “In het begin vond ik het echt doodeng. Toen kwamen er een of twee weken dat ik dacht: misschien kan ik ondertussen ook een beetje gaan genieten. Maar toen gingen we weer richting de finale en werd het dus weer erger.”

Trijntje

Ongeacht of ze zondag als winnaar uit de bus komen, beide dames zijn gegrepen door het zangvirus: “Ik heb mijn eigen YouTube-kanaal en ben van plan te investeren in zangapparatuur”, onthult Bibi. “Ik wil leuke video’s opnemen waarin ik zing.” Ook Tooske heeft de smaak te pakken: “Ik wil niet weer veertien jaar niet zingen. Ik ga binnenkort maar weer eens met Trijntje eten.” Voor het zover is, moeten de nachtegaaltjes het eerst nog opnemen tegen Ruben Nicolai en Buddy Vedder!

De finale van It Takes 2 is zondag om 21.10 uur te zien op RTL 4.

Lees verder