Tom Waes en Anna Drijver in Undercover op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tom Waes en Anna Drijver in Undercover op Netflix

Undercover-ster Tom Waes haalt uit naar asociale shoppers

|
|

Laatste update:

In de Netflix-hit Undercover speelt Tom Waes een undercoveragent die onder alle omstandigheden het hoofd koel moet houden. Maar zijn training voor de rol kon hem niet voorbereiden op de beproevingen van de coronacrisis! De Belgische acteur besloot om na negen weken de deur niet uit te zijn geweest boodschappen te doen bij de lokale supermarkt. Maar wat Tom daar aantrof, stemde hem op zijn zachtst gezegd niet bepaald vrolijk. Op Facebook doet hij verslag in een epische rant waarin alle opgekropte frustraties van de laatste twee maanden naar boven komen!

Citroenen

Tom Waes ergert zich onder meer aan mensen die geen afstand houden (hear, hear!), koppels die met zijn tweeën boodschappen gaan doen (en de supermarkten die dit toelaten) en shoppers die met hun al dan niet gewassen handen in alle citroenen lopen te knijpen. Het boodschappen doen is hem zo slecht bevallen, dat hij zelfs een heuse hashtag in het leven heeft geroepen: #IkKoopNietWaarIkMeNietVeiligVoel! Hiermee hoopt hij te bereiken dat supermarkten strengere maatregelen neemt om verspreiding van het virus te voorkomen.

Toiletpapier

Het Belgische multitalent is trouwens niet de enige die zich stoort aan het asociale gedrag van sommige shoppers tijdens de coronacrisis. Al eerder riep Chantal Janzen haar volgers op om vooral geen toiletpapier te hamsteren. En Arjen Lubach benadrukte in een vlijmscherp item nog maar eens het belang van ‘social distancing’. Laten we hopen dat de oproep van Tom meer effect heeft, des te eerder kunnen we genieten van Undercover: Seizoen 2 én 3!

Lees verder