Tom Holland op een persevenement voor Spider-Man: Far From Home

Veronica Superguide logo
Tom Holland op een persevenement voor Spider-Man: Far From Home

Tom Holland shockeert fans met kaalgeschoren hoofd

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Spider-Man-acteur Tom Holland (die tóch weer terugkeer in het MCU) liet zijn fans gisteren in totale shock achter nadat hij een filmpje postte waarin we zijn nieuwe kapsel zagen. Of, nou ja, kapsel? Hij haalde álles eraf!

Vergeet die golvende lokken. Er is niets meer van over. We dachten dat Joe Keery (Steve uit Stranger Thingsal erg was met zijn nieuwe coupe, maar dan heb je Tom nog niet gezien! Wat zou zijn nieuwe vriendin ervan vinden? Nou, fans zijn in ieder geval nogal in verwarring...

Kale Tom Holland

Goed, je bent nu natuurlijk wel benieuwd naar deze nieuwe look voor Tom. Laten we je alvast voorbereiden: Keanu Reeves, die laatst ook gedeeltelijk kaal ging, had 'tenminste' nog een opscheer, maar ook dat liet Tom aan zich voorbijgaan. Gewoon gemillimeterd kaal!

Waarom?

Uiteraard ging Tom er niet voor niets met de tondeuse doorheen. Nee, voor een nieuwe filmrol natuurlijk! Hij speelt een drugsverslaafde ex-militair in misdaadfilm Cherry van de Russo-broers (Avengers: Endgame). Gelukkig zag twitter er de humor van in en gingen velen Tom al vergelijken met andere kale collega's. Dit zijn de beste reacties!

Lees verder