onward pixar tom holland chris pratt

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
onward pixar tom holland chris pratt

Tom Holland en Chris Pratt in emotionele trailer voor Pixar-film Onward

|
|

Laatste update:

Disney heeft een gloednieuwe trailer uitgebracht voor de aankomende Pixar-film Onward. Het verhaal draait om de twee broers (Tom Holland en Chris Pratt). Zij vinden een toverstaf, die hun vader 24 uur lang terugbrengt uit de dood. Uiteraard gaat dat echter niet helemaal zoals gepland…

Emotionele queeste staat centraal in Onward

Daar waar de eerdere trailer voor Onward zich nog richtte op de kenmerkende Pixar-humor, is onderstaande trailer een stuk emotioneler… Deze video gaat namelijk dieper in op de queeste van de twee broers. Dat zit zo: de jongste broer van het duo heeft zijn vader nooit gekend. Middels een spreuk willen ze hem daartoe alsnog de kans geven. Die spreuk brengt hun vader namelijk 24 uur lang terug uit de dood.

Wordt 2020 het jaar van Pixar met Onward én Soul?

Wij zijn enthousiast over het verhaal van Onward, maar minstens net zo enthousiast over die toffe stedelijke fantasy-wereld. We hebben dan ook het volste vertrouwen in de kunde van regisseur Dan Scanlon (Monsters University)! Pixar moet echter gedacht hebben dat het nooit kwaad kan om meerdere ijzers in het vuur te hebben. Zodoende is Onward slechts één van de twee Pixar-films, waar we ons volgend jaar op mogen verheugen. En laten we wel wezen: de trailer voor Soul zag er ook behoorlijk appetijtelijk uit!

Onward wordt in maart 2020 in de bioscoop verwacht.

Lees verder