Tom Holland bezoekt kinderziekenhuis als Spider-Man

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tom Holland bezoekt kinderziekenhuis als Spider-Man

Tom Holland bezoekt kinderziekenhuis als Spider-Man

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Spider-Man acteur Tom Holland is niet alleen op het witte doek een superheld. In deze hartverwarmende video gaat hij als Spidey op bezoek bij de jonge patiëntjes van een kinderziekenhuis in Los Angeles.

Ontroerend

Als Tom Holland niet op de set staat van grote Marvel-blockbusters, gaat hij in vol ornaat op bezoek bij verschillende kinderziekenhuizen door heel Amerika. Op internet zijn verschillende filmpjes te vinden waarin hij als Spidey de jonge patiëntjes een hart onder de riem steekt. Onlangs ging hij langs bij het Children Hospital Los Angeles en ook daarvan verscheen een ontroerende video op YouTube.

Salto

In de video is te zien hoe Holland als Spider-Man zijn ware identiteit onthult aan de kinderen. Het hoogtepunt is wanneer is Spidey zich voorstelt aan een iets ouder meisje op de afdeling: “Oh, you’re really cute”, reageert ze aangenaam verrast. Maar daar blijft het niet bij: Spider-Man zou Spider-Man niet zijn als hij niet nog even wat halsbrekende toeren uithaalde. Zo zien we de ster uit Spider-Man: Homecoming een salto maken in de gang. Daarmee bewijst Holland niet alleen de mentaliteit van een superheld te hebben, maar ook de moves!

Spider-Man: Homecoming draait vanaf 6 juli in de bioscopen!

Lees verder