Tom Hiddleston in Loki

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tom Hiddleston in Loki
HollywoodSuperheldenMarvel

Tom Hiddleston wordt voor de eerste keer vader

|
|

Laatste update:

Het acteurs-powerkoppel Tom Hiddleston en Zawe Ashton (Velvet Buzzsaw, The Handmaid's Tale) gaat een gezin stichten! Zawe, die is verloofd met Tom, is zwanger, zo melden Amerikaanse media.

Veel mensen noemden Loki-ster Tom Hiddleston stiekem al daddy, maar de acteur past binnenkort ook bij de letterlijke betekenis van het woord! Wanneer de kleine Loki komt, is nog niet bekend.

Tom Hiddleston en Zawe Ashton

Tom Hiddleston en Zawe Ashton

De zwangerschap van Zawe (37) werd woensdagavond ontdekt toen ze met groeiende babybuik verscheen op de rode loper van de première van haar nieuwe film The Mr. Malcom's List in New York. Tom (41) was daarbij niet aanwezig. De relatie van dit powercouple is... best wel mysterieus. De twee onthulden eerder deze maand dat ze willen gaan trouwen, maar verder weten we bijvoorbeeld niet eens hoe lang het acteurskoppel al bij elkaar is.

Ook Zawe naar het MCU

Zawe gaat binnenkort trouwens haar hubby achterna met een grote MCU-rol. Ze speelt naar alle waarschijnlijkheid de villain-rol in The Marvels tegenover de drie-eenheid Carol Danvers (Brie Larson), Kamala Khan (Iman Vellani) en Monica Rambeau (Teyonah Parris). Ondertussen kunnen we ook uitkijken naar méér God of Mischief: Loki krijgt een tweede seizoen en wij doken alvast in alle ins and outs!

The Marvels draait vanaf 26 juli 2023 in de bioscopen.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder