Tom Hardy in Taboo

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tom Hardy in Taboo
Hollywood

Tom Hardy verrast vriend en vijand met winst op jiu-jitsu toernooi

|
|

Laatste update:

De Britse acteer-eindbaas Tom Hardy, koning van de accenten, kwam onlangs geheel onverwacht opdagen bij het Brazilian Jiu-Jitsu toernooi in Milton Keynes - en hij wist nog te winnen ook!

Toen de acteur in zijn blauwe gi de zaal binnenstapte “herkende iedereen hem gelijk” zei een woordvoerder van de organisatie tegen The Guardian. “Toch bleef Tom bescheiden en maakte genoeg tijd vrij om met de deelnemers op de foto te gaan”, vertelde de woordvoerder. “Het was een genot om de beroemdheid op het event te hebben.”

'Ik was verstijfd'

Veteraan Danny Appleby was de tegenstander van Hardy. Na afloop van de wedstrijd zei hij: “Ik was verstijfd toen ik zag dat hij mijn tegenstander was, maar hij stelde me gerust door te zeggen: ‘vergeet dat ik het ben en doe gewoon wat je normaal ook doet'." “Ik heb vaker meegedaan aan toernooien en altijd op het podium gestaan, maar ik denk dat Tom de hardste tegenstander is waar ik ooit tegen heb gestreden”, vervolgde hij.

Eens een warrior, altijd een warrior

In een interview uit 2011 met The Guardian gaf Tom Hardy aan hoe hij zichzelf had klaargestoomd voor de film Warrior. In deze film speelt hij een Amerikaanse marinier die het opneemt tegen zijn broer in een martial arts gevecht. Drie maanden lang trainde Tom elke dag door twee uur te boxen, twee uur jiu-jitsu, twee uur muay-thai, twee uur choreografie en twee uur gewicht te heffen. Al die trainingen is hij na al die jaren nog niet vergeten. 

Lees verder