Tom Hardy heeft wat op te biechten

Veronica Superguide logo
Tom Hardy heeft wat op te biechten

Tom Hardy heeft wat op te biechten

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

James Delaney (Tom Hardy) werd dood gewaand, maar heeft nog een appeltje te schillen met de Britse Oost-Indische Compagnie. De nieuwe trailer van Taboo!

Taboo

In de miniserie Taboo, een coproductie van de BBC en FX, speelt Tom Hardy een Britse avonturier genaamd James Delaney. De rest van de wereld is op een of andere manier overtuigd geraakt van zijn overlijden, want wanneer hij na tien jaar in Afrika naar Londen terugkeert (in 1814), denken de mensen die hem ooit kenden dat ze een geest zien lopen.

Wat we ook van Delaney weten, is dat hij nogal wat woede met zich meedraagt en op zoek is naar wraak voor de dood van zijn vader. In die missie komt hij lijnrecht tegenover de Britse Oost-Indische Compagnie, en zelfs het koningshuis te staan.

Peaky Blinders

De miniserie van acht afleveringen is in het leven geroepen door Steven Knight, Tom Hardy zelf, en zijn vader Chips. Hardy en Knight werkten eerder samen aan de serie Peaky Blinders en de film Locke. Naast Tom Hardy zien we straks ook Oona Chaplin (Game of Thrones), Michael Kelly (House of Cards) en Jonathan Pryce (Pirates of the Caribbean) in de serie. Taboo gaat op 7 januari in première bij de BBC.
Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!

Lees verder