Tom Hardy in Capone

Veronica Superguide logo
Tom Hardy in Capone

Tom Hardy speelt legendarische gangster in de eerste trailer van de film Capone

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In Capone speelt Tom Hardy de rol van de legendarische gangster Al Capone en de eerste trailer van de misdaadfilm, die we in mei al kunnen zien, is nu uit!

De legendarische Capone 

Al Capone was in de jaren 20 de meest beruchte gangster van Chicago. Hij werd in 1932 opgepakt en zat tien jaar in de gevangenis. Capone volgt het leven van de maffiabaas na zijn gevangenisstraf. Tom Hardy heeft, zoals we van hem gewend zijn, een hele make-over gekregen en is bijna onherkenbaar als oude gangster met dementie.

Beste werk tot nu toe!

Capone is geregisseerd door Josh Trank, die doorbrak met de film Chronicle en daarna de mist in ging met Fantastic Four. Met deze misdaadfilm, die hij ook zelf heeft geschreven, is hij weer helemaal in vorm en Trank noemt het zijn beste werk tot nu toe!

Geen bioscoop

Aangezien alle bioscopen dicht zijn door het coronavirus verschijnt Capone online. Vanaf 12 mei zal de film on demand beschikbaar zijn, het is nog niet bekend waar je de film kunt zien, maar we houden je op de hoogte. Er zijn wel plannen om de film alsnog in première te laten gaan als de bioscopen weer open zijn.

Lees verder