Tom Hanks onthult hoe streng Disney is met voorkomen van Toy Story 4-spoilers

Door Redactie
Tom Hanks onthult hoe streng Disney is met voorkomen van Toy Story 4-spoilers

Tom Hanks is eind deze maand weer te horen als cowboy Woody in het juichend ontvangen vierde deel van Toy Story. Ter promotie van de film kwam hij buurten bij de show van Jimmy Kimmel. In de uitzending vertelde hij wat voor strenge instructies Disney hem heeft gegeven om het uitlekken van spoilers te voorkomen.

Niet weer een nieuwe flapuit

Je zou denken dat zo'n ervaren acteur zelf wel kan inschatten waar hij het wel en niet over kan hebben, maar Disney wil duidelijk zo graag voorkomen dat ze straks een nieuwe flapuit à la Tom Holland of Mark Ruffalo hebben dat iedereen strakke regels opgelegd krijgt - zelfs Tom Hanks!

“Ik heb allemaal gespreksonderwerpen van Disney gekregen voorafgaand aan de persjunket”, zo laat Hanks na vier minuten weten. “Die zijn echt een soort Bijbel”, zegt de acteur terwijl hij het pamflet met instructies uit zijn borstzak haalt. Vervolgens gaat hij uitgebreid wat van deze aanwijzingen van de marketing-afdeling voorlezen, waarna Hanks onthuld dat de studio vermoedelijk niet blij zal zijn met deze actie.

“Weet je wel hoeveel studiobazen me nou een trap onder mijn hol willen verkopen omdat ik dit onthul?”, Zo zegt de meervoudige Oscarwinnaar tegen Jimmy Kimmel. “Ze hebben een hele afdeling die hier jaren mee bezig is!”

Toy Story 4 is vanaf woensdag 26 juni te zien in de bioscopen, We zijn benieuwd of alle plotgeheimen tot dan goed bewaard zullen worden.