Tom Cruise smokkelt wapens, drugs en geld in trailer American Made

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tom Cruise smokkelt wapens, drugs en geld in trailer American Made

Tom Cruise smokkelt wapens, drugs en geld in trailer American Made

|
|

Laatste update:

Allround good guy Tom Cruise gaat het slechte pad op als een hartelijke drugskoerier in de met kogels doorzeefde trailer van American Made. Kijken!

Actie, wapens, drugs, vrouwen

Tom heeft Hollywood inmiddels een beetje uitgespeeld. Geheim agent, sportmanager, archeoloog, sexgoeroe, luitenant, huurmoordenaar, straaljagerpiloot en nu dus ook drugssmokkelaar. Toch hoor je ons niet klagen, want een beetje Tom op het witte doek zorgt meestal voor prima vertier. American Made belooft precies dat. De trailer zit boordevol actie, wapens, drugs, geld, vrouwen en pissige Narcotraficantes. Bekijk 'm hierboven.

Barry Seal

De film, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, gaat over piloot Barry Seal. Barry is een jolige vent die, ondanks zijn goede cijfers, nooit echt een succesvolle piloot is geworden. Hij vliegt dan ook voornamelijk binnenlandse vluchten. Wanneer hij wordt benaderd door de CIA, ziet Barry zijn kans schoon en begint hij voor veel geld smokkelwaar Zuid-Amerika binnen te vliegen. Van het een komt het ander en voor Barry er erg in heeft, transporteert hij kilo’s drugs de grens over voor Pablo Escobars Medellin kartel. 

Doug Liman

De film is geregisseerd door Doug Liman die je kent van The Bourne Identity, Mr. & Mrs. Smith, Jumper en The Edge of Tomorrow, ook met Tom Cruise. Verwacht dus naast de broodnodige actie een hoop subtiele humor. Behalve Cruise is Domhnall Gleeson te zien als de corrupte CIA-agent Monty Shafer en Sarah Wright als Barry’s vrouw Lucy Seal. Kortom: een box-office hitje in the making.

Lees verder