Tom Cruise dan maar de ruimte in voor Mission: Impossible 7?

Door Redactie
Tom Cruise dan maar de ruimte in voor Mission: Impossible 7?

Na het succes van Mission: Impossible - Fallout, dat vorig weekend in Amerika het beste openingsweekend van de serie scoorde, is het de vraag hoe Tom Cruise dit juichend ontvangen zesde deel nog kan evenaren. De film zit van voor tot achter propvol levensgevaarlijke stunts, die hij allemaal zelf heeft gedaan. Voor een vervolg zal het publiek niet genoegen nemen met minder. Dan maar de ruimte in misschien?

Space-Jump

Een journalist van de website Collider vroeg de steracteur of hij overwogen heeft om de Mission: Impossible-serie de ruimte in te sturen. En dat blijkt zeker het geval: “We hebben er over nagedacht” bevestigt Cruise. “De vraag is alleen: ‘Hoe gaan we dat doen? Hoe kan het verhaal zich daar naartoe verplaatsen?’” In de rest van het antwoord wordt duidelijk dat de acteur-die-alles-durft met het idee heeft zitten spelen om een space-jump te maken. De interviewer had daar niet eens naar gevraagd, maar Cruise begint er zelf over: “Als ik de ruimte in zou gaan en dan van daaruit een sprong zou maken, hoe verwerk je dat in het verhaal? We willen niet alleen een cool shot, we willen ons ook richten op het verhaal en de personages”.

Doorgeschoven stunts

Ook vertelt de acteur dat hij al sinds Mission: Impossible - Ghost Protocol uit 2012 soms een paar van de meest krankzinnige stunts die hij verzonnen heeft doorschuift naar de volgende film. Vandaar misschien dat Fallout vol zit met maar liefst zes (!) spectaculaire stuntscènes.

Ritje met de metro

Kijk het interview ook even tot het einde af, want dan vertelt Tom nog even hoe zijn tegenspeelster Rebecca Ferguson hem mee de Londense metro in sleurde. Een giga-filmster in het openbaar vervoer! Werd iedereen helemaal gek? Nee, want aangezien iedereen toch maar op z'n mobieltje zat te kijken had vrijwel niemand hem in de gaten!