Caroline Tensen

Veronica Superguide logo
Caroline Tensen

Toch een volle studio in nieuw seizoen Wie Ben Ik?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Eén Tegen 100-icoon Caroline Tensen presenteert binnenkort een nieuwe reeks van tv-klassieker Wie Ben Ik? en de makers zorgen ondanks de coronamaatregelen toch voor een volle studio!

Ja, je moet toch een beetje creatief zijn in tijden dat het coronavirus nog steeds best wel heftig om zich heen slaat. Hoe zorg je ervoor dat een tv-studio toch een beetje sfeervol aandoet ook al mag er maar anderhalve man en een paardenkop in? De makers van Wie Ben Ik? komen met een... bijzondere oplossing! Namelijk: een flinke buts etalagepoppen!

Poppen in de studio

Producent Endemol plaatsten 50 etalagepoppen in de studio. Dat niet alleen: ze konden ook lekker losgaan met de styling want elke pop krijgt een eigen look. Dat heeft RTL Boulevard eerder vanavond bekendgemaakt in de uitzending. De mannequins zitten tussen 'echt' publiek in. En ja, dat klinkt misschien een béétje creepy, dus je bent vast benieuwd hoe dat eruitziet. Nou, zo dus:

Nieuw seizoen Wie Ben Ik?

Caroline Tensen kruipt opnieuw achter de presenteerdesk van het tv-oudje Wie Ben Ik? en uiteraard staat ze er niet alleen voor. Ruben Nicolai en Tijl Beckand zijn de teamcaptains! 

Wie ben ik? is vanaf donderdag 14 januari weer te zien op RTL 4.

Lees verder