Toch een rolletje voor Mark Hamill in Guardians of the Galaxy 3?

Veronica Superguide logo
Toch een rolletje voor Mark Hamill in Guardians of the Galaxy 3?

Toch een rolletje voor Mark Hamill in Guardians of the Galaxy 3?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Krijgt Star Wars-veteraan Mark Hamill een rolletje in Guardians of the Galaxy? Daar denken fans zo'n beetje de hele dag aan nadat de bekende Marvel-regisseur James Gunn foto's online plaatste na hun langverwachte ontmoeting.

De speculaties begonnen in februari al, nadat een fan via Twitter aan Gunn de suggestie deed om de acteur achter Luke Skywalker een rol te geven in Guardians of the Galaxy 3. Een film die overigens nog niet officieel is aangekondigd door Marvel, maar regisseur James Gunn heeft het bij Guardians of the Galaxy altijd over een trilogie gehad. 

Nu hebben de twee elkaar dus eindelijk ontmoet en hebben het naar eigen zeggen over onder andere honden, het bouwen van huizen, Solo, Kingsman, hun dierenarts en het weer gehad. Maar óók over 'dat ene dingetje waar we het op Twitter al maanden geleden al over hadden', schrijft Gunn in een reactie. 

Met rolletjes voor Sylvester Stallone en Kurt Russell in Guardians of the Galaxy 2 zou een plekje voor Mark Hamill helemaal niet zo ondenkbaar zijn. Deze nieuwe foto's geven ons in ieder geval genoeg aanwijzingen en hoop voor weer maanden aan speculatie. 

Lees verder