Tip voor het weekend: Harry Potter: The Exhibition

Veronica Superguide logo
Tip voor het weekend: Harry Potter: The Exhibition

Tip voor het weekend: Harry Potter: The Exhibition

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De tentoonstelling Harry Potter The Exhibition is hier. Om precies te zijn in Cinemec, Utrecht. De kaarten gaan hard, maar er zijn nog wat plekken over dit weekend.

Alles van Potter

Fans van de populaire boeken- en filmreeks over de tovenaarsleerling kunnen hun hart ophalen op de tentoonstelling. Decors, waaronder de slaapzaal van de jongens en de kamer van Griffoendor, de kostuums, de Zweinstein Express, je waant je in een wereld van Potter die een oppervlakte van zo’n 1400 meter beslaat.

Zweinstein

Met een koptelefoon op kun je je nog meer verdiepen in de wereld op Zweinstein, het leven dat Harry en zijn vrienden al die jaren meemaakten. Uiteraard kun je ook souvenirs meenemen, maar zoals je waarschijnlijk verwachtte, zijn die niet bepaald goedkoop. Een kaartje voor de tentoonstelling zelf heb je vanaf € 18,00. 

Tot eind juni

Acteurs James en Oliver Phelps, die in de films Fred en George Wemel spelen, waren gisteren aanwezig bij de opening. Harry Potter: The Exhibition is tot eind juni in Utrecht te bekijken. Hiervoor streek het populaire evenement al neer in Shanghai, Tokio, Boston en Brussel. Van plan af te reizen naar Utrecht voor Harry Potter: The Exhibition? Alle informatie vind je hier

Lees verder