Tiny en Lau

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tiny en Lau

Tiny Schroeter van Tiny en Lau overleden op 78-jarige leeftijd

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Tiny Schroeter, bekend van het iconische internetduo Tiny en Lau, is overleden na een zware operatie. Dit bevestigt een woordvoerder van haar kinderen aan Shownieuws.

Donderdag 20 februari

Afgelopen donderdag 20 februari onderging Tiny een operatie die ze helaas niet overleefde. Het is bijna een jaar geleden dat haar man Lau op 79-jarige leeftijd in maart overleed. De familie maakte het treurige nieuws vandaag pas bekend om in alle stilte te rouwen.

Tiny was al enkele maanden ernstig ziek maar heeft de hoop nooit opgegeven. Een zware operatie welke heeft plaatsgevonden op 31 januari is haar helaas fataal geworden. Ze is vredig en zonder pijn ingeslapen. Wij zullen Tiny allemaal erg missen. Heden morgen is Tiny in besloten kring gecremeerd in Hofwijk te Rotterdam. De familie heeft er voor gekozen de media niet eerder op de hoogte te brengen om rustig afscheid te kunnen nemen.”

Kerssemis

Het koppel Tiny en Lau werd bekend door het SBS6-programma Indianendorp. In de documentaireserie zagen we de twee terwijl ze vloekend en met een plat Rotterdams accent hun kerstboom aan het optuigen waren. Het scheldende internetduo was online een echte hit en inmiddels is het filmpje op YouTube al ruim 6 miljoen keer bekeken.

Lees verder