Tim Hofman legt schadeclaim neer na gebroken kaak

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tim Hofman legt schadeclaim neer na gebroken kaak

Tim Hofman legt schadeclaim neer na gebroken kaak

|
|

Laatste update:

Tim Hofman heeft een letselschadeclaim neergelegd bij de Nijmeegse vastgoedmagnaat Ton Hendriks. Die bezorgde de presentator vorig jaar een gebroken kaak en een hersenschudding in zijn YouTube-show #BOOS.

Klappen vangen

Het nieuws over de schadeclaim bevestigt BNNVARA tegenover De Gelderlander. De twee willen de zaak rondom het handgemeen in het kantoor van Hendriks achter de schermen oplossen, aldus een woordvoerder. In zijn show riep Tim de huisbaas in een confrontatie voor de camera ter verantwoording over de volgens de presentator erbarmelijke leefomstandigheden in een studentenhuis. Daar was hij niet van gediend, waarna Tim met grof geweld het pand uitgetrapt werd.

Betalen, pannenkoek!

Hendriks en Hofman hebben elkaar inmiddels gesproken. "We hebben een goed gesprek gehad en elkaar de hand geschud”, zegt Hendriks tegen de krant. "Tim heeft een schadeclaim neergelegd en nu is het een zaak tussen onze advocaten. Later dit jaar zal blijken of we deze kwestie naar ieders tevredenheid kunnen afwikkelen."

Revalideren

Door de klappen die Hofman bijna een jaar geleden kreeg, kon hij maandenlang niet werken. Pas in februari ging hij na vijf maanden weer aan de slag.
Bekijk het fragment én Tim’s terugkeer op tv bij De Wereld Draait Door hieronder terug:

Lees verder