Tim Hofman, nieuw programma

Veronica Superguide logo
Tim Hofman, nieuw programma

Tim Hofman doet oproep: 'We zoeken klokkenluiders!'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gouden Televizier-Ring winnaar Tim Hofman wordt door zijn werkgever weer eens flink aan het werk gezet! De presentator van Over mijn lijk en #Boos duikt namelijk binnenkort in de wereld van machthebbers.

De 32-jarige presentator onthult dit in een tweet. "We zoeken klokkenluiders", roept Tim iedereen op. "We gaan een nieuw programma maken voor NPO3: over macht en machthebbers. Wie zie je niet, maar beslist wel heel veel over jou en mij? Wie misbruikt die macht én hoe lossen we dat op?" 

Hulp nodig

"Daar hebben we jou wel voor nodig, dus vandaar een oproep om bij ons klokkenluider te zijn", vertelt hij in de bijgevoegde video. "Weet jij iets over mensen die wij misschien niet eens kennen? Mensen die macht hebben en misbruiken binnen de overheid, het bedrijfsleven, de lobby-industrie of de media? Laat het ons weten." Geheel natuurlijk op eigen risico! 

Geen releasedatum

Wanneer het nieuwe tv-programma van Tim Hofman te zien is, blijft voor nu nog een raadsel. Het is voor de kijkers en hemzelf wel te hopen dat hij iets gedaan heeft met het commentaar op zijn Op1-debuut. Kijkers vonden hem daar vrij snel 'opdringerig' worden en met zo'n onderwerp ligt het gevaar daarvoor opnieuw op de loer. Maar hé, iedereen verdient toch een tweede kans?

Lees verder