Tim Hofman presentator

Veronica Superguide logo
Tim Hofman presentator

Tim Hofman blikt terug presentatie Op1: ‘Veel te leren’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

In een interview blikt Tim Hofman terug op zijn laatste klussen. Uiteraard heeft hij het ook over zijn werk als invaller bij Op1. Niet iedereen bleek namelijk te spreken over zijn manier van interviewen

“Ik snap dat ik veel te leren heb"

Tim Hofman mocht deze zomer een aantal keer Op1 (co)presenteren als invaller voor de BNNVARA-dames, die vakantie vierden. Uiteraard is Tim een uitgesproken media-persoonlijkheid en een gevierd programmamaker, maar alsnog vonden velen hem net een maatje te klein voor het presenteren van een talkshow als Op1. Tim reageert in Het Parool op de ophef: “Ik snap dat ik veel te leren heb. Dat ik een jonge telg ben.” De presentator geeft ook eerlijk toe dat hij inderdaad stevig kan zijn, maar dat hij bij inconsistenties in de verhalen van beleidsmakers, politici of machthebbers zich nou eenmaal vastbijt. Hij zegt dan geen ‘ja en amen’, maar vraagt door.

Tim Hofman over de toekomst

Tim is niet wars van zelfkritiek en geeft ook eerlijk aan dat hij nog moet groeien: “Kan dat galanter? Ongetwijfeld. Heb ik veel te leren? Zeker!” (…) Zoiets moet ook je jas worden.” Zodoende is Tim ook van plan nog even “meters” te maken. In de toekomst sluit hij een vaste baan als talkshowhost echter niet uit: “Ik heb een route en ambities, maar dat is wel lange termijn, hoor. Ik denk dat ik het wel zou kunnen, maar het moet gestaag."

In het interview wordt ook uitgebreid stilgestaan bij Over mijn lijk, en in het bijzonder bij het overlijden van Jeroen. Meer zien van dat programma? Over mijn lijk is vanaf 26 augustus zes keer te zien op woensdag en vrijdag op bnnvara.nl/overmijnlijk.

Lees verder