The Addams Family

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Addams Family

Tim Burton komt met The Addams Family Netflix-serie

|
|

Laatste update:

We wisten al dat The Addams Family terug zou komen onder leiding van regisseur Tim Burton. De spin-off serie is nu officieel opgepakt door Netflix en heet Wednesday.

Mysterious and spooky!

Netflix liet woensdag - we see what you did there - weten dat de serie gaat focussen op dochter Wednesday. Ze begint aan haar eerste jaar op universiteit Nevermore Academy en gebruikt haar paranormale gaven om moorden op te lossen. Ondanks dat de serie zich richt op Wednesday hopen we ook dat geliefde personages zoals Gomez, Morticia en Pugsley een comeback maken.

Het is nog niet bekend wie de personages gaan spelen en er is helaas nog geen releasedatum. Wel weten we dat de serie acht afleveringen telt en dat het een ‘bovennatuurlijk mysterie’ wordt, geregisseerd door Tim Burton. Zijn creepy filmstijl past perfect bij een spin-off over The Addams Family.

We hebben een podcast met kijktips!

Al bijna 100 jaar

The Addams Family maakte in de jaren ’30 zijn debuut. Het was als stripverhaal te lezen in het tijdschrift New Yorker. Daarna stond de familie vaak centraal in televisieseries, films, boeken en spellen. 

Lees verder