The Addams Family

Veronica Superguide logo
The Addams Family

Tim Burton maakt nieuwe Addams Family-serie!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

They’re creepy and they’re kooky, mysterious and spooky! Tim Burton werkt aan een nieuwe serie over de bekende Addams Family.

The Addams Family gaat over de vreemde familie Addams: vader Gomez, moeder Morticia, dochter Wednesday en haar broertje Pugsley. Hoewel het enorme griezels zijn, zijn het eigenlijk heel aardige mensen; behalve de gestoorde Uncle Fester. De familie speelde de hoofdrol in ontelbare series en films, en binnenkort komt er nog eentje bij!

Hoewel de creepy familie uitstekend bij de expressionistische stijl van regisseur Tim Burton zou passen, werkte Burton nog nooit aan een Addams-project. Een paar jaar geleden was er sprake van dat hij een nieuwe Addams Family-film zou maken, maar deze werd gecanceld. Volgens Deadline is Burton bezig met de voorbereidingen voor een serie, die wordt geschreven door de mensen achter Smallville. Netflix zou de grootste kanshebber zijn.

The Undoing op Ziggo: Alles dat je moet weten

Volgens geruchten speelt de nieuwe serie zich af in het heden, met alle moderne technologie, en is de morbide dochter Wednesday de hoofdpersoon.

The Addams Family is back!

The Addams Family werd het bekendst door The Addams Family (1991) met Raul Julia en Anjelica Huston, wat een enorme hit werd. De sequel Addams Family Values deed het een stuk minder goed, waarna de familie jarenlang in de ijskast moest plaatsnemen.

Vorig jaar verscheen een succesvolle animatiefilm in de bioscoop, en mogelijk is de interesse in The Addams Family daardoor weer toegenomen. Een Netflix-serie over de Addamsen klinkt eigenlijk best cool!

Lees verder