Tijl Beckand bij presentatie RTL

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tijl Beckand bij presentatie RTL

Tijl Beckand reageert op sneer Angela de Jong

|
|

Laatste update:

Angela de Jong haalde vorige week fel uit naar Tijl Beckand vanwege zijn optreden in de finaleweek van De Slimste Mens. Nu kijkt de spraakmakende kandidaat zelf terug op zijn deelname aan de populaire kennisquiz!

Roem en aandacht

De deelname van Tijl Beckand aan De Slimste Mens is niet bepaald onopgemerkt gebleven. Met zijn onvoorspelbare gedrag en stekelige uitspraken deed de ex-Lama aardig wat stof opwaaien. Het nodigde Angela de Jong zelfs uit tot een venijnige column. Daarin schrijft zij dat de roem en aandacht hem naar het hoofd was gestegen. Aan tafel bij Eva Jinek vertelde Tijl wat hem tijdens de finaleweek nou precies bezielde…

‘Een beetje gereld’

Ik heb een beetje gereld en een beetje blufpoker gespeeld”, vertelde Tijl Beckand in de talkshow van Eva Jinek. “Ik vond het leuk om een beetje te spelen. Ik dacht: ‘dit programma kan wel een schurk gebruiken.’” Missie geslaagd, afgaande op de column van Angela de Jong. Spijt van zijn optreden in De Slimste Mens heeft hij dan ook niet. “Ik heb er enorm van genoten”, aldus Tijl.

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

Geen kwaad bloed

Ten slotte heeft Tijl Beckand ook nog wat lovende woorden over de winnaar van De Slimste Mens 2021. “Rob Kemps was de gedroomde winnaar. Een feestcafézanger die De Slimste Mens wint, dat is fantastisch!”, jubelt hij. Kemps liet al eerder weten dat er geen kwaad bloed was tussen hem en Tijl. “Voor mij was de ironie van zijn commentaar direct duidelijk en we hebben er samen goed om gelachen”, schreef de zanger van Snollebollekes vorige week op Instagram.

Lees verder