Tijl Beckand

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tijl Beckand

Tijl Beckand opnieuw vader geworden

|
|

Laatste update:

Gezinsuitbreiding voor Tijl Beckand en zijn vriendin Markell Helmann: sinds vandaag zijn zij de trotse ouders van baby Dédée!

Tijl Beckand maakte het nieuws zojuist bekend via Instagram. Op het sociale medium deelde hij alvast een eerste foto van Dédée (voluit: Dédée Hendrika Mariëtte Beckand). “Moeder en dochter maken het heel goed!”, schrijft de trotse vader bij het kiekje. Het kindje werd vanmorgen geboren in het OLVG Oost. Beckand maakt dan ook meteen van de gelegenheid gebruik om de medische staf van het Amsterdamse ziekenhuis te bedanken.

Warm nest

Tijl Beckand legt verder uit hoe Dédée aan haar naam komt. Volgens de presentator van de gloednieuwe spelshow De Verraders is zijn dochter vernoemd zijn tante Aleida Andrée (roepnaam Dédée). De jonge Amsterdamse komt in ieder geval terecht in een warm nest: in 2018 verwelkomden Beckand en zijn vriendin Markell al hun zoontje Faas. Daarnaast heeft de klassieke-muziekkenner nog twee dochters uit een eerdere relatie.

Bankplakkers: dé podcast over films en series!meer

Felicitaties

Op Instagram wordt Tijl Beckand overstelpt met felicitaties. Niet alleen door zijn fans, maar ook door zijn collega’s! “Zo mooi”, jubelt Chantal Janzen. Ook Jeroen van Koningsbrugge en Jamai Loman feliciteren de geruchtmakende kandidaat van De Slimste Mens. Tja, dan kunnen wij natuurlijk niet achterblijven: van harte gefeliciteerd, Tijl!

Lees verder