Tienermeiden nemen wraak in trailer voor Assassination Nation

Veronica Superguide logo
Tienermeiden nemen wraak in trailer voor Assassination Nation

Tienermeiden nemen wraak in trailer voor Assassination Nation

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vier meiden nemen keihard wraak, nadat één van hen er ten onrechte van wordt beschuldigd een hacker te zijn die intieme details over hun klasgenoten onthult. Dat is in het kort het verhaal van Assassination Nation. De nieuwste trailer is online opgedoken en deze ziet er behoorlijk bruut uit.

Lily en haar vriendinnen zijn onbekommerde scholieren, totdat een hacker hun levens overhoop gooit. Wanneer pikante foto's van klasgenoten online opduiken beweert een klasgenoot (die zelf wel eens de dader zou kunnen zijn) dat Lily hiervoor verantwoordelijk is. De pleuris breekt uit in hun dorp en de meiden worden belegerd door een woeste menigte. Maar dan nemen de dames zelf het heft - en de wapens - in handen.

Moderne versie van the Salem Witch Trials

Niet geheel toevallig wonen de vier meiden in het dorpje Salem, wat berucht is vanwege de Salem Witch Trials. In dit stadje vonden eind 17e eeuw daadwerkelijk heksenjachten plaats. Deze film, met de meute dorpelingen die de onschuldige meisjes bedreigt, is een moderne variant daarop.

Assassination Nation is begin dit jaar al te zien geweest op het Sundance Film Festival waar deze behoorlijk wat stof deed opwaaien. Zo werd de film omschreven als “The Most Agressive High School Movie in History”, da's niet mis. Vanaf 06 december draait Assassination Nation ook in de Nederlandse bioscopen.

Lees verder