Nick Cannon

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nick Cannon
Hollywood

Tiende kind op komst bij Nick Cannon

|
|

Laatste update:

Het euh... 'kanon' van Nick Cannon heeft weer raak geschoten. De Amerikaanse presentator en comedian is hard op weg naar een eigen voetbalelftal aan kinderen. Hij maakte woensdag bekend dat er een tiende kind komt.

"De tijd stond stil en toen gebeurde dit", schrijft Nick op Instagram bij een video waarin journalist Brittany Bell, met wie hij al twee kinderen deelt, voor een fotoshoot poseert met haar babybuik. De presentator zit zelf ook in het clipje. Nicks volgers feliciteren hem, maar een groot deel reageert ook vol ongeloof op het nieuws.

Baby-verzameling

Oké, ga er maar even goed voor zitten, hier moet je je koppie bijhouden: Nick Cannon werd in juni nog voor de achtste keer vader toen zoon Legendary ter wereld kwam. Het jongetje is zijn eerste met Bre Tiesi. Abby De La Rosa, de moeder van de 1-jarige tweeling Zion en Zillion, zou momenteel zwanger zijn van het negende kind van Nick. Beiden hebben dat nog niet bevestigd. Volg je het nog?

Sinds 2011 vader

In 2011 werd Nick voor het eerst vader toen hij tweeling Moroccan en Monroe verwelkomde met zangeres Mariah Carey. Een paar weken na de geboorte van de tweeling die hij met De La Rosa kreeg, werd nog een zoon geboren. Dat jongetje, dat de presentator verwekte met Alyssa Scott, overleed vijf maanden later aan een hersentumor.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder