Miljoenenjacht

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Miljoenenjacht
SBS

Miljoenenjacht thuiswinnaars vergeten jarige Winston te feliciteren: ‘Ik zou die taart weer meenemen hoor’

|
|

Laatste update:

Na de hobbelige aflevering van Miljoenenjacht is er tóch nog een aardig bedrag uitgekomen. Winston loopt met een taart en een bos bloemen richting de winnaars. Niet met een boekenbon, maar met een flinke cheque van 21.000 euro kan hij het gezin blij maken.  

Dit keer zaten de thuiswinnaars gelukkig op de bank, tv te kijken. Ze herkende zelfs hun eigen straat op tv. Tóch lijken ze behoorlijk van slag als Winston ineens in de woonkamer staat met bloemen en gebak.“Taart! Ik heb taart bij me”, zegt Winston. “Want ik ben jarig!” De winnaars zijn overduidelijk behoorlijk aangeslagen. Live televisie, een enorme geldprijs. Maar Winston lijkt vooral te willen benadrukken dat hij jarig is. “Ik ben echt jarig, ja. Hoe vindt u dat?!”

Geen gefeliciteerd

Ondertussen is er nog geen “gefeliciteerd” gevallen. Dat vinden de kijkers wel een dingetje. “Wat een onbeleefde thuiswinnaars, Winston zegt 3 keer ‘ik ben jarig’, kon geen felicitatie af.” Een andere kijker zegt: “Ze feliciteren Winston niet eens, ik zou die taart weer meenemen hoor”.

Het zal de spanning wel zijn geweest. Want als Winston vraagt naar het leven van de thuiswinnaars komt er ook weinig uit. Ook op het wensenlijstje staat niets. “Ik zou het nu even niet weten.” Ach, die 21.000 euro kunnen ze in ieder geval in hun zak steken. En nu genieten van een lekker stukje taart, hieperdepiep...

 

Postcode Miljoenenjacht wordt wekelijks rond 20.00 uur uitgezonden op SBS 6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder