Throwback thursday: Mark Ruffalo legt empathie uit in Sesamstraat

Veronica Superguide logo
Throwback thursday: Mark Ruffalo legt empathie uit in Sesamstraat

Throwback thursday: Mark Ruffalo legt empathie uit in Sesamstraat

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

We hebben 'm hoor: het opbeur-fragmentje van de dag! Voel je je even down? Check dan dit filmpje van Mark 'The Hulk' Ruffalo die uitlegt wat empathie is in...Sesamstraat!     

De E is van...Empathie! Oké, tot zo ver de Sesamstraat-taal. Niemand minder dan Mark Ruffalo dook zeven jaar geleden opeens op in de moeder aller kinderprogramma's en had een schattig gesprekje met muppet Murray.

Hulk smash!

The Ruff hield zijn hoofd cool, ondanks dat Murray nou niet bepaald de slimste muppet ooit is. 'I still don't get it', schreeuwt de pop met hoge piepstem. Nou, laat dat maar aan The Incredible Hulk over. Hij vertelt rustig wat empathie nu eigenlijk betekent zonder ook maar één keer boos te worden. Wat een baas! 

Spoilerkoning

Mark Ruffalo is typisch zo'n acteur die soms nét iets te ver gaat. Zo deed hij in een interview ter promotie van Avengers: Infinity War ook al lollig, maar op een verkeerde manier. Hij verklapte gewoon doodleuk het einde van de grootste film aller tijden. Misschien een ideetje om hem vóór Avengers 4 langs een muppet te zetten? 

Lees verder