Thor en Darryl zijn terug in Team Thor: Pt. 2

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Thor en Darryl zijn terug in Team Thor: Pt. 2

Thor en Darryl zijn terug in Team Thor: Pt. 2

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Eerder zagen we waar Thor en The Hulk eigenlijk rondhingen tijdens Captain America: Civil War: Thor was bij zijn nieuwe huisgenoot Darryl ingetrokken. Nu gaat het verhaal verder en hebben ze huurproblemen.

Thor-time

God van de Donder Thor (Chris Hemsworth) was na The Avengers afwezig in Marvel’s Captain America: Civil War. Maar in een hilarische minidocu ‘Team Thor’ die verscheen op de Blu-ray bleek dat hij wat quality me-time had bij de sterveling Darryl thuis in Australië. 

Een half jaar later woont Thor nog steeds bij Darryl, maar ze kampen nu met huurproblemen. Thor (in kleurrijke zwembroek) probeert wat overgebleven spullen van Asgard te verkopen om zijn Aardse levensstijl te financieren. Zijn munten zijn “a gazillion human dollars” waard, aldus Thor. Bekijk de komische video hierboven! En mocht je deel 1 gemist hebben, die staat hieronder.

Thor: Ragnarok

De video van regisseur Taika Waititi verscheen op de extra’s van de Blu-ray van Doctor Strange, die vanaf maart beschikbaar is. Nu hopen dat Darryl een cameo in Thor’s nieuwste film krijgt. De derde film over de Noorse God, Thor: Ragnarok, draait vanaf 2 november in de bioscoop.

Lees verder